Skip to content

Zullen we kennis maken?

Ik vind het belangrijk dat jij je veilig, gezien en gehoord voelt.

Ik ben Anita Seuren

Mijn naam is Anita Seuren. gewoonte drinker in herstel. Ik ben moeder, partner, oma en een creatief mens. Ik hou enorm veel van mensen. mijn partner en ik houden van reizen en wij hebben 11 jaar in het buitenland gewoond. Vanuit de GGZ als vaktherapeut ben ik vanaf 2005 zelfstandig als Beeldend holistisch counselor.

Na 45 jaar werd ik mij ervan bewust dat ik moe was van het wijn drinken. Ik startte met de programma’s “ontwijnen” van Jacqueline Lieshout, dry Januari , “ik pas” en zelfhulpboeken.
Ik was moe van mijn drinkpatroon. Ik wilde stoppen. Dat lukte ook puur op wilskracht. Maar nu komt het. Wanneer ik weer mijn wijntje ging drinken, kon ik mijn persoonlijke afspraak weer niet nakomen (wat doet iedereen toch moeilijk, een wijntje moet kunnen). Manlief en kinderen waren teleurgesteld, “daar gaan we weer”.

Mijn grote inspirator is Evi Hanssen ( https://evihanssen.be/) haar aanpak en werkwijzeis zich open en kwetsbaar opstellen vanuit haar hart . Dat wil ik ook bereiken met het 0.0% jaartraject, vrij van alcohol en tijd voor verandering.

Ik sta op het podium en niet meer mijn wijntjes.

Mijn intervieuw bij SoberCare.


Samen met mij aan de slag.

Ik heb jarenlange werkervaring mensen uit verschillende sectoren, van het bedrijfsleven tot de GGZ en ouderenzorg. Ook heb ik de afgelopen jaren veel mensen met ieder zijn of haar eigen verhaal, in mijn schildersatelier mogen ontvangen.

Als counselor werk ik altijd op basis van een persoonlijke aanpak. Wat voor de een werkt, hoeft voor voor de ander niet de juiste weg te zijn. Ik vind het belangrijk dat jij je veilig, gezien en gehoord voelt. Alleen dan kunnen we aan de slag.

Je hoeft het niet alleen te doen. Wij doen het samen. Ik laat jou jezelf herontdekken en ga de uitdaging aan de transformatie in je leven in de praktijk uit te voeren.

Hoe belangrijk vind jij het om aan jezelf te werken en je dromen waar te maken.

Hoe belangrijk vind jij het om uiteindelijk met een enorme energieboost in het leven te staan?

Leren omgaan met nare gevoelens, en situaties. Zelfvertrouwen opbouwen, je dromen waarmaken. Herkennen en eindelijk weer zijn wie je bent.

Ik ga met al mijn, passie, kennis, creativiteit, empathische vermogen met jou aan de slag. Ik geef het beste van mijzelf en verwacht dat ook van jou; dat is voor mij commitment. Daarom werk ik ook alleen maar met persoonlijke trajecten op maat. Je gaat ervoor of niet.

Je krijgt van mij altijd eerlijke antwoorden en de nodige zetjes in je rug. Inclusief de vanuit liefde gegeven, maar confronterende schoppen onder je kont om je verder te helpen en om je richting te bepalen. Maar uiteindelijk betekent het dat je zelf aan het werk moet gaan om samen met mijn ondersteuning jouw keerpunt, jouw transformatie werkelijkheid te maken.