Skip to content

Reviews workshop Neurografie Art

Reviews workshop neurografie

Lieve Anita, ik vond het heerlijk om onder begeleiding van jou enthousiasme en warme aandacht te baden in de wereld van de neurografie. op een ontspannen manier heb ik mooie inzichten mogen ontvangen en heb ik op kunnen gaan in de kleuren en vormen die ontstonden. Het smaakt naar meer. Het delen van elkaars ervaringen was evengoed fijn en voelde veilig. vind je top en wens je veel succes!

Emmy

‘Neurografie heeft mij meegenomen in de wereld die zich afspeelt in mijn brein, waardoor ik tot rust kwam.’

Joost

‘Ik vind het lastig, ik word geconfronteerd met wat ik eigenlijk al lang weet en niet mee geconfronteerd wil worden. Toch vind ik de vormen en kleuren mooi. Ik ben nu bevestigd dat het goed is dat ik een afspraak bij de psychotherapeut heb gemaakt.’

Yohan

Ik heb deze workshop als heel positief ervaren en ik heb er veel van geleerd: ervaringen uitwisselen, mijn eigen werk evalueren in de workshop en dit onder woorden brengen. Maar wat ik het leukste vond was de sensatie om contact te maken met mijzelf op een hoger niveau en mijn gevoelens en gedachten op papier te zetten op een creatieve manier. Ik raad iedereen aan om deze workshop te doen. Ik kijk uit naar een vervolg op deze workshop!

Jesena

De workshop was heel rustgevend voor mij als persoon. Ik ga het zeker uitproberen met mijn zoon. Bedankt voor deze evaring!

Krystelle

Een hele leuke ervaring waar ik creatief kan zijn en mezelf kan zijn. Na de workshop heb ik een les gegeven over neurografieart in mijn klas.

Jesurine

Deze workhop was een hele leuke teambuildingactiviteit! Iedereen beleefde dit proces op zijn eigen manier, maar toch samen. Het delen van deze ervaring met collega’s liet ons met elkaar verbinden op een manier die ik niet had verwacht. Voor mij betekende deze workshop: verbinding met jezelf en ook met elkaar. Na de workshop is de sfeer op de werkvloer heel positief gebleven. Dus als je een teambuildingsactiviteit zoekt, dan is dit absoluut een goede keuze!

Annerie

De workshop neurografieart was super! Ik heb een nieuwe techniek geleerd die heel rustgevend is. Je hoeft geen schilder te zijn om een mooi stukje kunst te maken.

Vannessa

De workshop Neurografieart van Anita was een nieuwe ervaring voor mij. Ik vond het prachtig en een vredige ervaring. Ik zal deze ervaring zeker blijven gebruiken om te ontspannen, dit ook leren aan mijn dochters en toepassen in mijn werk als leerkracht.

Michelle

In één woord: fantastisch! Ik voelde me relaxed, rustig, vredig en ik heb genoten van elke minuut van de workshop. Het was echt een momentje voor mijzelf.

Lumaiska

Ik heb de workshop zeer ontspannen en als heel leerrijk ervaren. De mogelijkheid om na een hectische week je innerlijke rust te hervinden en creatief bezig te zijn. Helemaal top!

Sherida

Deze workshop was voor mij heel ontspannend. Je vergeet even alles om je heen en je voelt een rust als je de zwarte lijnen tekent en daarna kleuren toevoegt. Ik vond het zo fijn, dat ik ermee door ben gegaan. Great job!

Judy

Anita, wij van Love4Art keken uit naar zondag 27 maart 2022 omdat Anita onze ex-docent weer op Aruba zou zijn en ons een workshop Neurographic Art beloofd had. Wij zijn een groep amateurschilders die zich graag laat uitdagen door nieuwe inspiratiebronnen, dus onze verwachtingen waren best hoog gespannen. Het werd een intens beleefde zeer divers en kleurrijke gebeurtenis waar we als groep en ook individueel gloedblij geïnspireerd op terugkijken.

Anita bereid zich altijd goed voor. Haar werkstijl is informeel en warm aangehaakt. De workshop is helder opgebouwd met een introductie en uitleg over wat de ‘Neurographic Art’ methode inhoudt. Daarna begeleid ze je verder door rust en veiligheid in de groep te brengen met een korte meditatie voorafgaand aan de opdrachten waarmee je aan de slag gaat. Fijn is het om te melden dat er voldoende en verschillende werkmaterialen aanwezig zijn. Ik zat heerlijk in mijn eigen bubbel en kon kiezen uit allerlei kleuren en materialen. Neurografie is als een soort lijnenspel waarbij alle hoeken die elkaar kruisen afgevlakt moeten worden in afgeronde glijdende hoeken. Op deze wijze bezig zijn raak je steeds dieper in een soort trance en zijn de vervolgstappen zoals kleur- en materiaalkeuze een welkome voortzetting. Ik koos voor transparant roze, lila en blauwtinten met felgroen als gronding. Dit alles ging als vanzelf.

Kijkend naar het resultaat bij de andere 8 personen valt op hoe verschillend wij de opdracht hebben ingevuld. Dat geeft alleen maar aan hoe goed ieder persoon in haar eigen flow zat. De sfeer was intiem en daarna best uitbundig toen we ons werk bij elkaar plaatsten en bespraken. Iedereen had een eigen verhaal voor haar keuzes en was verrast met het resultaat. Een welbestede inspiratievolle sessie!

Love4Art Genevieve

De workshop neurografie was heerlijk om te doen. Buiten het feit dat het met Anita altijd leuk en leerzaam is, was dit een bijzondere ervaring.
Mooi hoe iedereen heel stil in zichzelf gekeerd zat te werken. Dit was nieuw voor mij. We zijn een klets-club.
Neurografie gaf mij een moment voor mezelf, ‘go with the flow’, en het resultaat was mooi. Ik ben ‘hooked’ en doe het regelmatig nog. Lekker ‘spelen’ en je gedachten op de loop laten. Je komt op een punt diep in je eigen ziel, en daardoor tot inzichten.
Hartelijk dank Anita. Het was heel fijn. Kom gauw terug!!

Marianne

Very professional and calming workshop, I would recommend it to everyone who wants to take a moment for themselves and revieu some thoughts. Thanks a lot for this experience.

Anna Boginski

Cool Experience, always great to meditate and allow the emotions to flow! Great exencise!

Daniel Campanha

Bedankt Anita !Hele leuke workshop. Ik kom helemaal tot rust.

Luisa

An Emotionel experience where feeling and sensations took the lead.Thank you for the eye-opening session. I would definitely reaceded it to everyone.

Patricia Silva Dias

Geweldige workshop! Bedankt Anita voor deze ervaring.

Beatriz

Thank You Anita!I am very grateful to have been given this opportunity while you watched me with my eyes. Thank you for this wonderfull experience.

Mariana

Dear Anita, many thanks for the wonderful time. It was a chance to let my thoughts flow and let go.

Claudia

Dankjewel Anita! voor de inspirerende middag. Voor het delen van deze bijzondere techniek met ons, voor de rust en kalmte die je creeert waardoor de groep zich open durft te stellen.

Dieneke

What a wonderful afternoon. Amazing experience. Thank you Anita, so glad I had the choice to get to know you. (with flowers and hearts doodle)

Natalia

Thank Jou Anita :). I’m opportunity to participate in this awazing workshop. It’s an awezing experience to work our ínside teid.

Marta

Dear Anita, Thank you very much for your lessons, your time, your attentions whit us. I loved the session, had a very good moment of relaxation.

Talita

Beautiful workshop! It has been a BIG pleasure to participate in it and I will surely do neurografie often

Gaia

Ik heb 8 sessies gevolgd bij Dynamic Academy voor mijn burn-out. Anita heeft mij veel inzichten gegeven aan de hand van mijn neurografie tekeningen. Frappant hoe de tekeningen die ik maakte door Anita uitgelegd werden en zo goed klopte bij mijn levenspad, gedachten en ideeën. Ik heb de begeleiding van Anita als heel fijn en veilig ervaren. Dit in een tijd dat mijn wereld op z’n kop stond. Stapje voor stapje heeft ze mij er doorheen en verder op weg geholpen, met hier en daar een traan, maar zeker ook met veel humor! Door de afstand waren de sessies online, maar dat heeft voor mij niets afgedaan aan de kwaliteit van de sessies.

Linda