Skip to content

Reviews 0.0% traject

Reviews Droomtraject

Via mijn zus kwam ik bij Anita terecht voor creatieve therapie. Althans, dat dacht ik. Anita zag gelijk dat het droomtraject iets voor mij zou zijn en daar heb ik mee ingestemd.

Op het moment dat ik bij Anita kwam voor hulp, was de bodem onder mijn voeten weg en had ik geen juiste focus meer in mijn leven. Door het droomtraject met de ACT therapie werd mij stap voor stap weer helder wat belangrijk voor mij is, waar ik voor sta. Dit ging gepaard met het loslaten van oud trauma en overtuigingen die zich de meester over mijn leven hadden gemaakt.

Langzaam maar zeker kreeg ik weer wortels in de grond en kon ik vanuit mijzelf weer een richting bepalen die voedend was voor mij. Zo veranderde ik van baan en startte mijn eigen bedrijf in coaching en leven in kwantumbewustzijn.

De ACT stopt eigenlijk nooit, net zoals het leven zelf. Nu een dik jaar later pluk ik nog steeds de vruchten van deze vorm van therapie die me zoveel dichter bij mijn kern heeft gebracht. Ik ben nu in staat elke keer weer leiding te nemen voor mezelf, zonder te hechten aan pijn of tekort, maar vooral door te leven in vrijheid. Dat houdt de stroom en vreugde op gang.

Danielle

Ik was in de weer met gedachten, gevoelens, emoties en problemen van anderen. Deze te verzachten, op te lossen en weg te nemen. Altijd bezig met een ander. Ikzelf was er niet. Ik had het niet door.

Door dit te gaan inzien ben ik mezelf gaan ontdekken in het ruimste zin van het woord. Daar ging veel begrip, sturing, steun en vooral luisteren van en naar Anita aan vooraf.

Nu heb ik mezelf gevonden en houd ik van mezelf. De dag vult zich voor mezelf en een klein deel is er nog voor een ander.

Bedankt Anita, je was zo lief voor mij, een gevoel dat ik niet kende…

Ria

‘Voordat ik aan dit ‘droomtraject’ begon, was ik mij er absoluut niet van bewust dat er zoveel in mij zat wat ik erg graag wilde gaan doen met mijn leven. Dat kwam eigenlijk ineens allemaal tevoorschijn. Ik ben Anita dankbaar voor haar integere begeleiding in dit traject wat ik iedereen aanraad.’

Sofie

Ieder mens heeft verlangens, maar stopt die ook vaak weg. Ik realiseerde me tijdens deze workshop dat je verlangens om kunt zetten in realiteit. Wat ben ik dankbaar. Ik ervaar dit als een onverwacht cadeau op een punt van mijn leven dat ik dacht dat er niet veel meer zou gaan veranderen. Dat pakte dus wel even heel anders uit.

Joop